Horvatić-metali, obrt za proizvodnju i usluge specijaliziran za izradu spiralnih stepenica, stubišnih i balkonskih ograda, dvorišnih ograda, rukohvata, nadstrešnica, kupaonske galanterije, tuš kabina, kupaonskih radijatora, karniša, bull barova za vozila, stalaka za čaše za šankove, tacni za ražnjeve i ražnjeva. U svom radu koristimo sve vrste metala od tradicionalnog željeza, preko aluminija do vrlo zahvalnog inoxa. Sve metale prema potrebi i željama kupaca kombiniramo sa drvetom, staklom i plexiglassom, ovisno o vrsti proizvoda i želji kupca.

Obrt je utemeljen na dugogodišnjem radu i usavršavanju vlasnika, koji je svoj zanat izučio na tradicionalan način sa najstarijim bravarima Grada Zagreba, te na taj način sagradio temelje za izradu kvalitetnih proizvoda koje svakodnevno usavršava svojom inovativnošću i željom za daljnjim učenjem.

Zbog ekonomske situacije u zemlji i svijetu odlučili smo se za rad na principu da svakome omogućimo izradu naših proizvoda u okviru budgeta koji Vam to dozvoljava, na naše i Vaše zadovoljstvo.